Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kirgizië

Het land voor avonturiers en natuurliefhebbers

Terug

VNC Asia Travel brengt u naar het Centraal-Aziatische land Kirgizië, dat ligt tussen Oezbekistan en Kazachstan en in het oosten grenst aan China. Het staat bekend om zijn prachtige natuur, gedomineerd door het machtige Tian Shan gebergte, groene valleien en fraaie meren. De bevolking bestaat van origine uit nomaden die er hun paarden en schapen weiden.

In de steden zijn er tegenwoordig eenvoudige, maar redelijke, toeristische voorzieningen. U kunt er tijdens een tocht door het land overnachten in yurts en fraaie tochten maken te voet en te paard door de bergen van de Tian Shan en de Pamir Alay.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een Kirgizië rondreis. VNC Asia Travel organiseert individuele reizen op maat, zowel naar Kirgizië als in combinatie met buurlanden als China, Kazachstan en Oezbekistan. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Kirgizië doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Kirgizië.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe