Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Laos

Ongerepte natuur en authentieke dorpen

Terug

Laos, ingesloten tussen China, Vietnam, Thailand en Cambodja, heeft zich geleidelijk geopend. Het land blijkt nog zeer traditioneel en de groene natuur is er prachtig. U ontmoet er een gastvrije bevolking en een levende, alles doordringende boeddhistische cultuur met vele prachtige tempels.

De 'cultuurhoofdstad' is Luang Prabang in het noorden. U kunt in de omgeving ook veel groen en traditoneel leven in de dorpen aantreffen. De hoofdstad Vientiane ligt aan de Mekong-rivier en biedt zowel per vliegtuig als overland een toegang tot Laos vanuit Thailand. Bijzonder is het zuiden van Laos. Daar wordt het beeld bepaald door de Mekong-rivier en u treft er ook restanten van de Khmer-cultuur. VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Laos. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat en was een van de eerste reisorganisaties in Nederland die reizen naar Laos aanbood. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Laos bereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Laos.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.