Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Myanmar

Terug in de tijd

Terug

Het onbekende, maar prachtige Myanmar is een zeer exotische reisbestemming. Myanmar was tot voor kort ook een omstreden reisbestemming, vanwege het politieke regime. Dat is sinds 2012 veranderd. Het heeft geleid tot een grote belangstelling voor het land; de grote vraag en het beperkte aanbod van faciliteiten maakte dat de prijzen flink zijn gestegen en dat het belangrijk is om uw reis ruim op tijd te boeken.

Myanmar moderniseert zich enigszins, maar blijft heel bijzonder. Het eens zo rijke land lijkt enkele decennia geleden haar ontwikkeling een halt te hebben geroepen. Een reis naar Myanmar lijkt een reis terug in de tijd. Uit een ver verleden vindt u er prachtige tempels. Het dagelijks leven is er nog zeer traditioneel. De belangrijkste bestemmingen zijn Yangon, Bagan, Inle Meer en Mandalay met de omringende koningssteden.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een Myanmar rondreis. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Myanmar doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een vakantie naar Myanmar.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer