Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Noord-Korea

Mysterieus en intrigerend

Terug

Is Noord-Korea een openluchtmuseum van de eindfase van het socialisme en de Koude Oorlog? Een mengeling van stalinisme en confucianisme? Intrigerend is het zeker om een bezoek te brengen aan Noord-Korea. De nadruk ligt vooral op het hedendaagse Korea, maar ook op de oude Koreaanse cultuur.

Wij brengen u naar de hoofdstad Pyongyang, de grens met het zuiden bij Panmunjom, het traditionele Kaesong en de bergen en tempels van Myohyang. Maar we kunnen ook reizen bieden naar bestemmingen als Nampho, Kuwol, Haeju en Sariwon en in het oosten Hamhung, Wonsan en de fraaie bergen van Kumgangsan.

Het is niet mogelijk om op de bonnefooi naar Noord-Korea te gaan en ter plaatse van alles te regelen. VNC Asia Travel was de eerste in Nederland die toegang kreeg tot het land en is een van de weinige reisorganisaties met veel ervaring in Noord-Korea. VNC Asia Travel biedt dan ook volledig verzorgde individuele reizen op maat vanuit Beijing.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Noord-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle gebieden van Noord-Korea doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomreis naar Noord-Korea.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe