Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Oezbekistan

Cultureel erfgoed van de islam

Terug

De reizen van VNC Asia Travel naar Oezbekistan brengen u naar een land in Centraal-Azië dat bezig is zijn culturele identiteit te herontdekken. Het is immers nog maar kort geleden dat het zich uit de Sovjet-omhelzing heeft losgemaakt.

Vooral het culturele erfgoed van de islam komt opnieuw tot leven. Hier was eens het geestelijke brandpunt van de islamitische beschaving in de rijke handelscentra Samarkand en Buchara. Dit zijn belangrijke steden langs de oude Zijderoute, waar eeuwenlang via karavaanroutes handel is gedreven tussen Oosterse en Westerse beschavingen.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Oezbekistan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Oezbekistan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Oezbekistan.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer