Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

China

Het Rijk van het Midden

Terug

Reis naar China met VNC Asia Travel. China, het Rijk van het Midden heeft een meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis van opeenvolgende keizerlijke dynastieën. De Grote Muur, die bescherming moest bieden tegen barbaren, was het symbool van een in zich zelf gekeerd rijk. Maar de grote reus is ontwaakt en China ondergaat enorme veranderingen. De toeristische voorzieningen zijn inmiddels uitstekend, de reismogelijkheden zijn onuitputtelijk en het rijke culturele erfgoed is onovertroffen.

Bij VNC Asia Travel vindt u het meest uitgebreide en meest veelzijdige reisprogramma naar het fascinerende China. VNC Asia Travel is dé China specialist voor een rondreis in China. VNC Asia Travel was in Nederland de eerste die reizen naar China organiseerde en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van China bereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomreis in China.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.