Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

China

Gezondheid

Terug

Neem ruim vóór je reis naar China contact op met je huisarts, Thuisvaccinatie.nl of GGD voor een advies over vaccinaties en andere gezondheidsrisico's.

Zij kunnen je adviseren welke vaccinaties aanbevolen worden. Ook geven zij advies over malaria en andere gezondheidsrisico’s in China. Neem je vaccinatieboekje wel mee op reis voor het geval je ziek wordt of moet worden opgenomen in een ziekenhuis. Mocht je medicijnen gebruiken, dan is het verstandig om hiervan ruim genoeg uit Nederland mee te nemen. Neem dan ook een internationaal certificaat van je apotheker mee, waar je medicijnen op vermeld staan.

Zorg dat je goed verzekerd op reis gaat. Je ziektekostenverzekering biedt slechts een dekking tot een bepaald vast bedrag of tot maximaal 2 à 3 maal het bedrag dat in Nederland gebruikelijk is voor een bepaalde medische ingreep.  Vergeet niet de verzekeringspolis van je reis- en annuleringsverzekering en het noodnummer van de maatschappij mee te nemen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.