Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

China

Reisdocumenten

Terug

Voor reizen naar China moet iedere reiziger in het bezit zijn van een geldig paspoort en het juiste visum.

Je paspoort moet bij het verlaten van China nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Daarnaast is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een visum voor China.

Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten te beschikken. VNC Asia Travel verstrekt de eventuele uitnodigingen en andere papieren die nodig zijn om een visum aan te vragen.  

Je kunt de visumaanvraag zelf regelen bij het Chinese Visa Application Service Center of gebruik maken van een visumdienst.  VNC Asia Travel werkt samen met de NV&AI (Nederlandse Visumdienst en Ambassade Informatie), die de visumaanvraag voor je kan regelen. Op hun website www.visuminfo.nl vind je alle informatie die nodig is om het visum aan te vragen en duidelijke instructie hoe je dat kunt doen. 

In China moet iedereen zich altijd en overal kunnen legitimeren. Draag daarom altijd je paspoort bij je.

Let op! Ga je naar Hongkong? Als je vanuit China doorreist naar Hongkong en van daaruit weer terug naar China vraag je een zgn. 'double entry' visum aan. Je kunt dit niet in Hongkong regelen. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.