Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

China

Tijdsverschil

Terug

In de zomer is het in China 6 uur later dan in Nederland of België.

De tijd in China tijdens onze wintertijd is 7 uur later en tijdens de zomer is het in China 6 uur later dan in Nederland of België. In heel China geldt dezelfde tijd! Als het in Beijing 12 uur is en de zon hoog aan de hemel staat, dan is het in Lhasa ook 12 uur. Alleen staat daar de zon nog laag aan de hemel, alsof het 9 uur is!

Jetlag is een vrijwel onontkoombaar euvel voor wie door verschillende tijdzones reist. Symptomen van jetlag kunnen zijn: slapeloosheid 's nachts, slaperigheid overdag en hoofdpijn. Het ervaren van de symptomen kun je wel minimaliseren: ga uitgerust op reis, beperk het gebruik van alcohol en koffie tijdens de vlucht. Het is raadzaam om je bij aankomst direct aan het nieuwe slaap- en eetpatroon te houden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.