Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

De beroemdste treinreis ter wereld

Terug

Eigenlijk is de reis van Moskou naar Beijing niet de Trans Siberië Express. Er is maar een echte Trans Siberië Express: De trein van Moskou naar Vladivostok in trein nummer 2, de bekende Rossiya-trein. 9288 Kilometer lang tuft deze trein in de kleuren van de Russische vlag van Moskou naar Vladivostok. 

Een reis van 7 dagen en 7 nachten die de langste treinreis ter wereld door hetzelfde land is. Welke route u ook kiest, de reis is uniek. Langzaam trekt het landschap aan u voorbij terwijl de trein zicht voortbeweegt door de verschillende tijdzones in Rusland, Mongolië en China. Toch lijkt de tijd aan boord stil te staan. Het ritme van de trein maakt zich meester van uw reis en na een dag of twee onderweg valt u in hetzelfde ritme; geheel onthaasten. Of u nu in een grote stapel boeken duikt, met de medereizigers een vodka'tje gaat drinken in het restauratierijtuig of gewoon urenlang naar buiten gaat staren naar het steeds veranderende landschap. U zult zich absoluut niet vervelen. 

Aan u de keuze of u liever reis in een internationaal gezelschap per luxe privé trein, de Tsarengoud Express, of een individueel trein-arrangement volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Denk ook eens aan een onderbreking van de reis aan het Baikal meer, het grootste zoetwatermeer ter wereld, in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië en nog vele andere mogelijkheden. Verleng uw reis bij aankomst in China met een reis door dit immense land. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

VNC Asia Travel is dé specialist voor een reis per Trans Siberië Express. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC kunnen u uit eigen ervaring voorzien van alle informatie voor een droomvakantie per trein door Rusland richting Mongolië en China.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer