Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

Rusland

Terug

Rusland, officieel de Russische Federatie, is een enorm groot land. Het ligt gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië. Meer dan 70% van de bevolking woont in het Europese deel en hier liggen ook de belangrijkste steden: Moskou en St.Petersburg. 

Uw treinreis begint in de hoofdstad van het grootste land ter wereld, Moskou. Nadat u al het moois in de stad heeft kunnen bekijken, rolt de trein in de loop van de avond het Yaroslavski station uit, onderweg naar de andere kant van Rusland. Een reis van 7 dagen en 7 nachten, door 7 tijdzones. Onderweg passeert de trein steden als Perm, Ekaterinburg, Novosibirsk en Krasnoyarks voordat hij aankomt in Irkutsk, bij het Baikalmeer. Vanaf Irkutsk vervolgt de reis naar Ulan Ude, waar de route zich splitst. Via Never en Khabarovsk naar Vladivostok of via Ulaanbaatar en Datong naar Beijing.

Verreweg de meeste reizigers kiezen voor het traject naar Beijing. Onderweg verlaten ze de trein voor een aantal dagen in Irkutsk om het Baikalmeer te bezoeken en in de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar. Over het algemeen is het geen probleem om meerdere stops te maken, zolang deze vooraf maar gereserveerd zijn. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer