Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

China

Terug

Na een reis van 7 dagen en 7 nachten komt de trein aan op zijn eindbestemming: Beijing. Zo rustig als het in de trein was, zo druk is het bij aankomst! De volledige trein ontwaakt en iedereen wil als eerste de trein uit. Op het station proeft u direct de Chinese sfeer en zodra u de stad in duikt begint u zich langzaam te realiseren dat u zojuist per trein vanuit Europa naar China bent gereisd! 

China is een land van uitdagingen en leuke verrassingen. Allereest de taal. Hier is voor de meeste mensen geen touw aan vast te knopen. Dan is er nog het eten met stokjes wat ook voor de gemiddelde reiziger een hele uitdaging is. Als u het eten met stokjes eenmaal onder de knie heeft, merkt u dat het eten verrukkelijk is. Laat u inspireren door wat andere mensen hebben besteld of vraag om een menukaart met foto's om het voor u wat overzichtelijker te maken.

Hoewel voor de meeste reizigers Beijing de eindbestemming is, is het prima mogelijk om de reis vanuit hier te verlengen, verder door China. Onze reisexperts helpen u graag verder bij het maken van een keuze! 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer