Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Vietnam
Afwisselend met een rijke cultuur

Terug
Kies een pagina:

Vietnam is inmiddels volop ontdekt als interessante bestemming, die ook qua natuur en op cultureel gebied veel heeft te bieden. Vietnam heeft een rijk verleden waarvan vele monumenten getuigen.

De belangrijkste bestemmingen zijn in het noorden Hanoi, de Halong Baai en Sapa, in het centrum Hue, Danang en Hoi An, en in het zuiden Hochiminh-stad (Saigon). De rijstvelden van de Mekong Delta bieden een pittoresk platteland. In de berggebieden leven veel minderheden nog traditioneel. U treft in ons aanbod een grote diversiteit aan individuele reizen naar alle uithoeken van Vietnam, vaak in combinatie met omringende landen, en altijd aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een reis in Vietnam. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. VNC Asia Travel was in Nederland de eerste die reizen naar Vietnam aanbood. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Vietnam doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Vietnam.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.