Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Zuid-Korea
Eeuwenoude cultuur

Terug
Kies een pagina:

Zuid-Korea staat vooral bekend om zijn industrie; minder bekend is dat Zuid-Korea een land is met een eeuwenoude cultuur, keizerlijke monumenten en prachtig gelegen tempels. Seoul is de moderne hoofdstad van het land, en heeft ook veel oude bezienswaardigheden, zoals het Gyeongbok Paleis.

Het Korean Folk Village is via een dagtocht te bezoeken. Panmunjom ligt aan de grens en men kan hier uitkijken over Noord-Korea. In het centrum van het land zijn prachtige natuurparken met mooi gelegen tempels, o.a. Seoraksan en Songnisan. Aan de zuidoostkust ligt de historische stad Gyeongju, met talrijke monumenten die aan het roemrijke verleden herinneren.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Zuid-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Zuid-Korea zit al meer dan 25 jaar in het programma. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Zuid-Korea doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droom vakantie Zuid-Korea.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.