Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Coronavirus

Lastig, die onzekerheid. Daarom hebben wij nu de VNC Omboekgarantie bedacht. Boek een reis en je kunt tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming. 

Dus ga je toch liever naar Vietnam? Of verplaats je je reis liever naar volgend jaar zomer? Wij boeken je reis gratis om.
Het maakt niet uit wanneer je vertrek gepland staat.

Code oranje
Wil je een reis boeken of heb je een reis geboekt, en een maand voor vertrek is het reisadvies code oranje? 
Ook dan zit je goed, want binnen 30 dagen voor vertrek kun je kosteloos omboeken of annuleren.

Wat betekent dat? Wil je omboeken dan gaan onze reisexperts voor je aan de slag. Zij organiseren een nieuwe reis voor je. Er zijn geen omboekingskosten en je krijgt een offerte voor je nieuwe reis toegestuurd. Daarin kun je zien wat die reis kost. Boek je precies dezelfde reis dan doen wij er alles aan de kosten gelijk te houden. Wil je annuleren dan berekenen wij geen annuleringskosten. Je ontvangt een Corona-voucher voor het aan ons betaalde bedrag. Dit kun je besteden aan een nieuwe reis Meer informatie over het Corona-voucher vind je op de website van de ANVR.  

Repatriëring
Je hebt bij ons een pakketreis inclusief vlucht geboekt en tijdens je reis verandert het reisadvies van code geel naar oranje. 
Wij bekijken of het mogelijk is om je reis gewoon af te maken. Als dat veilig kan, is dat natuurlijk het leukst. Lukt dat niet, dan zorgen wij dat je terugkomt naar Nederland.

Corona en onze reizen
Natuurlijk laten wij niets aan het toeval over. En we willen ook niet voorbarig reizen afzeggen. Wij zitten dan ook bovenop alle ontwikkelingen, zowel voor onze bestemmingen als in Nederland. Voor de meeste landen worden op dit moment niet-essentiële reizen ontraden (code oranje). Er is geen zicht op een duidelijke einddatum daarvoor. 

Als u bij ons een reis hebt geboekt houden wij u op de hoogte en nemen we ruim voor vertrek contact op om u te informeren of deze wel of niet door kan gaan. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en het SGR. De gezondheid verliezen wij niet uit het oog, want die blijft leidend.

Heb je nog vragen over je geboekte reis of heb je plannen om op reis te gaan maar wil je eerst het één en ander weten? Bel of mail ons dan gerust. De reisexperts staan te popelen om je te helpen.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 15 september 2020.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer