Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Bhutan

Het land van het Bruto Nationaal Geluk

Terug

De reizen naar Bhutan van VNC Asia Travel brengen u naar een bestemming voor bevoorrechte reizigers. De machtige Himalaya wisten door hun ontoegankelijkheid unieke cultuurgebieden te bewaren. Daar ligt Bhutan, het middeleeuwse koninkrijk met zijn boeddhistische Tibetaanse cultuur, ingeklemd tussen Tibet (China) in het noorden en India in het zuiden. In dit afgelegen, unieke en groene Himalaya-rijk lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Traditie en religie zijn alom aanwezig.

De belangrijkste bestemmingen zijn Thimphu, de hoofdstad, Paro, Punakha, Trongsa, Bumthang en Tashigang. Er is maar één vliegveld, in Paro. Overland zijn Phuentsholing en Samdrup Jonkhar de poorten tot het land.

VNC Asia Travel is dé specialist voor reizen naar Bhutan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Bhutan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droom vakantie Bhutan.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer