Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

De essentie van het oosten

Bij VNC Asia Travel werken liefhebbers. Liefhebbers van het mooiste, hartelijkste, cultuurrijkste continent op aarde. Wat ons betreft dan. En of nu gaat om een taxiritje in het getoeter van Tokyo of een homestay in vochtig Vietnam: wij weten de weg.

Maatwerk, maatwerk en nog eens maatwerk

Reizen is maatwerk. Bij VNC is dan ook geen reis hetzelfde. Want waar de één op zoek is naar avontuur, heeft de ander het liever wat luxer. Het concept is dan ook simpel: geef uw wensen door en wij zetten alles op alles om u de reis van uw leven te bezorgen.

Meer over maatwerk

Wat vinden klanten van ons?

We schreeuwen het niet van de daken, maar stiekem zijn we er heel erg trots op dat klanten ons beoordelen met een 9.2. En wist u dat meer dan 50% al eens eerder met VNC reisde?

Duurzaamheid

Reizen is het mooiste wat er is. Je leert andere culturen kennen, verbreedt je blik. Maar de wereld is kwetsbaar. Daarom doen we er alles aan om onze reizen zo duurzaam mogelijk te maken.

Lees meer

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.