Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

De essentie van het oosten

Bij VNC Asia Travel werken liefhebbers. Liefhebbers van het mooiste, hartelijkste, cultuurrijkste continent op aarde. Wat ons betreft dan. Of het nu gaat om een tuktuk-ritje door hectisch Hanoi of een homestay in vochtig Vietnam: wij weten de weg.

Maatwerk, maatwerk en nog eens maatwerk

Reizen is maatwerk. Bij VNC is dan ook geen reis hetzelfde. Want waar de één op zoek is naar avontuur, heeft de ander het liever wat luxer. Het concept is dan ook simpel: geef uw wensen door en wij zetten alles op alles om u de reis van uw leven te bezorgen.

Meer over maatwerk

Wat vinden klanten van ons?

We schreeuwen het niet van de daken, maar stiekem zijn we er heel erg trots op dat klanten ons beoordelen met een 8,6. En wist u dat meer dan 50% al eens eerder met VNC reisde?

Duurzaamheid

Reizen is het mooiste wat er is. Je leert andere culturen kennen, verbreedt je blik. Maar de wereld is kwetsbaar. Daarom doen we er alles aan om onze reizen zo duurzaam mogelijk te maken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.