Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

VNC en Duurzaamheid

De wereld is kwetsbaar, daar zijn we het met z’n allen wel over eens. En toch willen we de wereld ontdekken. Nieuwe culturen leren kennen. Daar komt een bepaalde mate van verantwoordelijkheid bij kijken, zodat niet alleen wij, maar ook toekomstige generaties hier van kunnen blijven genieten.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als u bij VNC boekt, dragen wij een vast bedrag af aan Future For Nature. Het bedrag wordt door Future For Nature gebruikt om jonge natuurbeschermers in staat te stellen om hun krachten te bundelen, samen lokale natuurprojecten uit te voeren en tegelijkertijd van elkaar te leren.

Future for Nature logo

VNC steunt Future For Nature

Future For Nature is een stichting die jonge, getalenteerde en ambitieuze natuurbeschermers ondersteunt die zich inzetten voor het behoud van wilde dieren en planten.

29 Mei 2019 - Taiwan en Cambodja

Gewoon Groen

Ja, ik ben wel een beetje een geitenwollensokken type. Biolo Lees verder

20 Nov 2019 - Myanmar

De vier meest bijzondere sociale projecten in Yangon

Myanmar is één van mijn favoriete bestemmingen Lees verder

Tips

voor de reiziger

 1. 1

  Neem uw eigen hervulbare drinkfles mee. Afhankelijk van uw bestemming kunt u deze vullen met kraanwater óf u koopt een grote (5 liter of meer) fles met drinkwater om uw fles te vullen.
 2. 2

  Kies een actieve excursie, waarbij u zelf fietst of loopt. Beter en vaak ook leuker dan met een auto of per bus.
 3. 3

  Gebruik vaker uw handdoek in het hotel. In veel hotels kunt u ervoor kiezen om uw handdoek meer dan één dag te gebruiken.
 4. 4

  Hebt u de keuze? Vlieg dan rechtstreeks. Dat scheelt substantieel in de uitstoot van CO2 en fijnstof.
 5. 5

  Op veel van onze bestemmingen kunt u een overnachting in een homestay boeken. Een authentieke belevenis én u steunt de lokale economie.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.