Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

VNC en Duurzaamheid

De wereld is kwetsbaar, daar zijn we het zijn allen wel over eens. En toch willen we de wereld ontdekken. Ons verbazen over moeder natuur. Nieuwe culturen leren kennen. Bij VNC Asia Travel vinden we dat daar een prima balans in te vinden is. Want hoewel de wereld ontdekken vanuit je luie stoel niet gaat, zien we tegelijkertijd ook in dat we voorzichtig om moeten gaan met onze mooie planeet. En dus doen we er alles aan om zo ‘groen’ mogelijk te zijn.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als u bij VNC boekt, worden alle onderdelen van uw reis CO2-gecompenseerd, van de vluchten en het vervoer ter plaatse tot de excursies. Het bedrag dat wij daarvoor betalen, wordt door de South Pole Group weer geïnvesteerd in verschillende CO2-reducerende projecten. Verder stimuleren we collega’s op kantoor om zo duurzaam mogelijk te werken en bieden we op steeds meer bestemmingen hybride huurauto’s aan.

Logo South Pole Group

Met VNC reist u CO2 neutraal

Bij ons reist u altijd CO2-neutraal, zónder daarvoor te betalen. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Gewoon, om te laten zien hoe belangrijk we dit vinden. En omdat we oprecht geloven dat reizen het leven mooier maakt.

29 Mei 2019 - Taiwan en Cambodja

Gewoon Groen

Ja, ik ben wel een beetje een geitenwollensokken type. Biolo... Lees verder

20 Nov 2019 - Myanmar

De vier meest bijzondere sociale projecten in Yangon

Myanmar is één van mijn favoriete bestemmingen... Lees verder

Tips

voor de reiziger

 1. 1

  Neem uw eigen hervulbare drinkfles mee. Afhankelijk van uw bestemming kunt u deze vullen met kraanwater óf u koopt een grote (5 liter of meer) fles met drinkwater om uw fles te vullen.
 2. 2

  Kies een actieve excursie, waarbij u zelf fietst of loopt. Beter en vaak ook leuker dan met een auto of per bus.
 3. 3

  Gebruik vaker uw handdoek in het hotel. In veel hotels kunt u ervoor kiezen om uw handdoek meer dan één dag te gebruiken.
 4. 4

  Hebt u de keuze? Vlieg dan rechtstreeks. Dat scheelt substantieel in de uitstoot van CO2 en fijnstof.
 5. 5

  Op veel van onze bestemmingen kunt u een overnachting in een homestay boeken. Een authentieke belevenis én u steunt de lokale economie.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer