Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Reisthema's

Dagprogramma 7 Dagen

Het mooiste van Cambodja

Terug Bekijk samenvatting

Cambodja heeft veel meer te bieden dan alleen het prachtige tempelcomplex van Angkor. Het lieflijke Battambang en het bruisende Phnom Penh zijn zeker een bezoek waard.

Dag 1

Accommodatie: Sokha Roth Hotel - superior kamer (LO)

Aankomst op de luchthaven van Siem Reap

Het visum voor Cambodja kan je gewoon op de luchthaven kopen. Na de douane word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die je naar het hotel zal brengen. Tijdens de transfer zal de gids afspraken met je maken over de vertrektijd op dag 4. De rest van de dag is ter vrije besteding. Siem Reap is de toegangspoort tot de vele tempels van het machtige Khmer-rijk Angkor.

Dag 2

Accommodatie: Sokha Roth Hotel - superior kamer (LO)

Gehele dag in Siem Reap om het Angkor-gebied te verkennen

Dag ter vrije besteding. Je kan een tour boeken of zelf het Angkor-complex gaan verkennen. Voor het Angkor Archeological Park kan je bij de hoofdingang een 1-daags of 3-daags toegangsbewijs kopen. Dit toegansbewijs moet je steeds kunnen tonen bij een bezoek aan de tempels. De ingang ligt op ongeveer 20 minuten per auto van Siem Reap. Je kan een auto met chauffeur, een motor met chauffeur, een tuktuk of een fiets huren om naar en door het Angkor-complex te rijden. 

Dag 3

Accommodatie: Sokha Roth Hotel - superior kamer (LO)

Gehele dag in Siem Reap om het Angkor-gebied te verkennen

Ook vandaag is de gehele dag ter vrije besteding om het Angkor-gebied te verkennen. Als je even genoeg tempels gezien hebt kan je ook een boottocht maken over het Tonle Sap-meer.

Dag 4

Accommodatie: Classy Hotel & Spa - superior kamer (LO)

Per privé-auto naar de provinciestad Battambang en bezoek aan de Wat Ek-tempel

Per privé-auto met chauffeur reis je naar Battambang. Battambang is de op een na grootste stad van Cambodja, maar heeft een provinciaal karakter. Er zijn nog veel Frans-koloniale huizen te vinden. Er zijn verschillende tempels die de moeite waard zijn. In de middag bezoek je de prachtige Wat Ek-tempel.

Dag 5

Accommodatie: Cardamom Hotel - superior kamer (LO)

Per privé-auto naar de hoofdstad Phnom Penh

Per privé-auto met chauffeur reis je verder naar Phnom Penh. Na aankomst in de hoofdstad is de rest van de dag ter vrije besteding. 's Avonds kan je uitstekend dineren in één van de vele restaurantjes langs de oever van de Tonle Sap-rivier.

Dag 6

Accommodatie: Cardamom Hotel - superior kamer (LO)

Gehele dag in Phnom Penh

Dag ter vrije besteding. Hierbij wat tips. Het Koninklijk Paleis is in 1866 gebouwd door koning Norodom en het is deels te bezoeken. Bij het Koninklijk Paleis bevindt zich de Zilveren Pagode, zo genoemd vanwege de vele zilveren tegels. Het Nationaal Museum heeft een mooie collectie antieke sculpturen, met vele beelden uit het Angkor-rijk. De Wat Phnom is het symbool van de stad. Op de Russische markt kan je rondstruinen en je onderhandelingsvaardigheden uitproberen.  

Dag 7

Transfer naar de luchthaven van Phnom Penh

Je Cambodja vakantie zit erop. Je word naar de luchthaven van Phnom Penh gebracht voor de vlucht naar huis.  

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.