Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Mongolië actief

Terug Bekijk samenvatting

Stap uit je comfort zone en overnacht bij de lokale bevolking van Mongolië. Het is de beste manier om kennis te maken met het Mongoolse dagelijks leven.

Dag 1

Accommodatie: Zaya Guesthouse - standaard kamer (LG)

Aankomst in de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar

De tour start bij aankomst in Ulaanbaatar. Je wordt opgewacht en naar het hotel gebracht. De rest van de dag kun je zelf invullen. Ulaanbaatar heeft de sfeer van een rustige provinciestad. Bezoek het boeddhistische Gandan Klooster, of het Natuurhistorisch Museum met zijn spectaculaire dinosaurusvondsten uit de Gobiwoestijn.

Dag 2

Accommodatie: Homestay - ger (VP)

Langs de Tuul rivier naar de nomaden in Bayansonginot

Per privé vervoer, met chauffeur en Engelssprekende gids, reis je naar de nomadengemeenschap in het binnenland nabij de Tuul rivier. Bij een nomadenfamilie proef je traditionele aaruul (gedroogde curd), Mongoolse suutei tsai (zoutige melkthee) en Boortsog (Mongoolse biscuits). Je maakt er kennis met de traditionele manier van hun nomadische leven.

Dag 3

Accommodatie: Zaya Guesthouse - standaard kamer (LG)

Wilde paarden spotten in het Hustai National Park en terug naar Ulaanbaatar

Na een stevig ontbijt maak je een paardrijtocht naar het Hustai National Park. Hustai was ooit het jachtterrein voor Bogd Khan, de laatste koning van Mongolië. Nu kun je er de wilde Thaki of Przewalski paarden, herten en Mongoolse gazelles spotten. Na de lunch rij je in de middag zo'n 100km terug naar Ulaanbaatar. De resterende tijd kun je Ulaanbaatar verder verkennen en de laatste souvenirs kopen.

Dag 4

Vertrek uit Ulaanbaatar

De reis door Mongolië zit erop. Na het ontbijt check je uit en word je naar het treinstation of de luchthaven gebracht voor vertrek of voor het vervolg van je reis. Hiermee eindigt deze tour.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.