Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Taiwan

Verrassend en afwisselend

Terug

Bij de reizen van VNC Asia Travel naar Taiwan ligt de nadruk op de traditionele Chinese cultuur, het mooie landschap en de Nederlandse geschiedenis (overblijfselen van de tijd van de VOC).

Het eiland Taiwan heeft een goede infrastructuur voor reizigers en is niet al te groot, zodat u er gemakkelijk individueel kunt reizen. U kunt kiezen uit een diversiteit aan individuele tours, aansluiten bij een busreis internationaal gezelschap of per huurauto alle uithoeken van het eiland verkennen.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Taiwan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Taiwan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Taiwan.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.