Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Onze collega's op kantoor

Chloë Griffioen-Schipper

Backoffice & Administratie
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. 

Ilse Geerts

Directeur
Zweden

Marit Beumer

Backoffice
IJsland, Noorwegen, Zweden, Lapland en de Faeröer eilanden

Het onbekende ontdekken, dat is mijn droom. Een lange bucketlist, te weinig tijd om het allemaal waar te maken. Wie kent dit nou niet? Daarom vind ik het leuk om met reisplannen bezig te zijn, zo voelt het toch een beetje alsof ik er ben geweest. Achter de schermen maak ik jouw reizen graag waar! Verder sta ik graag op de ski’s in de sneeuw, vandaar dat ik me ook in bestemmingen kan vinden zoals Lapland, hier is zat te vinden in het winterseizoen!

Nancy Albers

Hoofd Administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook Askja & VNC. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van Local Hero Travel. Van alle markten thuis dus ;-)

Nathalie de Leeuw

Productmanager
Lapland

Mijn eerste ochtend in Lapland zal ik nooit vergeten. We stapten op de sneeuwscooter voor een tocht door het besneeuwde landschap waar de bomen op sneeuwpoppetjes leken. De lucht kleurde roze, oranje en paars. Vanaf dat moment was ik verliefd op Lapland en ik doe ik niets liever dan mooie reizen organiseren naar Lapland en vertellen waar je het beste naar toe kan gaan.

Rafella Jans

Reisexpert

Suzanne Grem

Reisexpert
West-Canada

Elke keer als ik op reis ga denk ik, dit moet ik toch vaker doen. De wereld heeft zoveel mooie plekken en er valt nog zoveel prachtigs te zien! Ik hou van de uitgestrektheid van de natuur, de rust die er vanuit gaat, de dieren. Maar aan de andere kant hou ik ook van het bourgondische leven. Je kunt me erg blij maken met een heerlijk diner, een goed glas wijn en gezelligheid.

Thijs Löwenthal

Online marketeer
IJsland

Vulkanen, regenwouden, meren en gletsjers, ik vind het allemaal fantastisch. De natuur is waanzinnig! Maar ik houd er ook van om nieuwe culturen te ontdekken en om te zien hoe het leven ‘ergens anders’ gaat. Dat ik nu de hele dag met reizen bezig kan zijn, is daarom echt een cadeau.

Whiskey

Kantoorhond
Whiskyreizen naar Schotland

Ik ben Whiskey en ik mag regelmatig mee naar kantoor. Bij binnenkomst loop ik iedereen even langs zodat ze me een aai kunnen geven. Gewoon langs mij lopen gaat helaas niet, ik ga er namelijk altijd uitgebreid voor liggen om even lekker gekroeld te worden. Alhoewel ik denk dat ik me heel erg thuis zou voelen in al die landen waar zoveel schapen zijn, mag ik helaas nooit mee. Wel mag ik elke zomer met mijn gezin mee kamperen. Nou ja, zolang ze me maar meenemen vind ik het prima.

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.