Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Yangtze Cruise

  • • Luxe privé-hut met balkon
  • • Varen door de ruige qutang- en wu-kloven
  • • Bezoek aan de gigantische drieklovendam
Duur 4 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 525

Maak een luxe cruise over de machtige Yangtze-rivier. Onderweg bezoek je de houten Shibaozhai-tempel. Je verkent de schitterende natuur langs de Shennong-zijrivier en ziet de reusachtige Drieklovendam. Combineer deze tour met andere tours als Trendy China per bullettrein of Tuinen van de Yangtze.

Stap in Chongqing aan boord van een van de luxe President Cruise-schepen voor een vierdaagse tocht over de Yangtze-rivier. Je verblijft in een comfortabele hut met eigen balkon en je maaltijden zijn inbegrepen. Onderweg kun je genieten van het landschap en zie je het leven langs de oevers. De boot legt regelmatig aan voor excursies. Je vaart door de ruige Qutang- en Wu-kloven en bezoekt aan het eind de reusachtige Drieklovendam.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - In Chongqing aan boord van de President Cruise: In de avond om uiterlijk 20:30u. stap je in Chongqing aan boord van een van de luxe President Cruise-schepen. Om 21:00u. gaan de trossen los en begin je aan een prachtige cruise over de Yangtze. Maak het jezelf gemakkelijk in je luxe hut met balkon. 
Dag 2 - Bezoek aan de houten Shibaozhai-tempel: Vroeg in de ochtend legt het cruiseschip aan bij Fengdu. Wie wil kan mee met een optionele excursie naar de Stad van de Geesten: Fengdu. Dit is een complex van tempels en kloosters aan de oevers van de Yangtze, gewijd aan het hiernamaals. Je kunt ook kiezen voor een optionele excursie naar het Relocation Village, waar inwoners van dorpen die door de dam onder water kwamen te staan heen zijn verhuisd. Óf voor een optionele excursie naar het Folk Culture Park in Xiao Guan Shan. (optionele excursies zijn niet inbegrepen). In de loop van de ochtend vaar je weer verder stroomafwaarts, en tegen het eind van de middag maak je een excursie (inbegrepen) naar de geheel uit hout opgetrokken tempel van Shibaozhai. Na afloop is er aan boord een welkomstdiner.
Dag 3 - Met een klein bootje door de Shennongkloof: Wederom vroeg in de ochtend legt het cruiseschip aan bij Baidi City. Wie wil kan mee met een optionele excursie (niet inbegrepen) naar het tempelcomplex aldaar. Sinds de bouw van de Drieklovendam is het waterpeil inmiddels zo hoog dat het complex geheel door water omringd is. Later die ochtend vaar je verder door het landschappelijk mooiste deel van de cruise, door de Qutangkloof en de Wukloof. Bij Shennong ga je van boord voor een prachtige tocht in kleine bootjes over de Shennong zijrivier (inbegrepen). 's Avonds geniet je van een afscheidsdiner aan boord.
Dag 4 - Van boord in Maoping en naar de Drieklovendam: Na een vroeg ontbijt ga je in Maoping, het eindpunt van de cruise, met je bagage van boord. Per bus maak je dan nog een excursie naar de reusachtige Drieklovendam (inbegrepen). Na afloop word je per bus naar de Three Gorges Center Cruise Terminal in de stad Yichang gebracht. Hier eindigt deze tour. Vanuit Yichang kun je per trein of vliegtuig naar verschillende Chinese steden reizen. Wij adviseren je graag!

Claudia Tanamal

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Boek'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Gegarandeerde vertrekdatum.

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• overnachtingen aan boord van een President Cruise, in luxe hut met balkon en inclusief maaltijden
• excursies zoals omschreven met internationale groep, inclusief Engelssprekende gids en entreegelden
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• internationale vluchten (kunnen bijgeboekt worden)
• visum voor China
• reserveringskosten
• transfers en overig binnenlands vervoer
• overige maaltijden
• optionele excursies
• fooien
• verzekeringen
• overige persoonlijke uitgaven

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer