Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Reisthema's

Dagprogramma 4 Dagen

Cruise over de Yangtze rivier

Terug Bekijk samenvatting

Maak een luxe cruise over de machtige Yangtze-rivier. Onderweg bezoek je de houten Shibaozhai-tempel. Je verkent de schitterende natuur langs de Shennong-zijrivier en ziet de reusachtige Drieklovendam. Combineer deze tour met andere tours als Trendy China per bullettrein of Tuinen van de Yangtze.

Dag 1

Accommodatie: President Cruise - Luxe hut met balkon (VP)

In Chongqing aan boord van de President Cruise

In de avond om uiterlijk 20.30 uur stap je in Chongqing aan boord van een van de luxe President Cruise-schepen. Om 21.00 uur gaan de trossen los en begin je aan een prachtige cruise over de Yangtze. Maak het jezelf gemakkelijk in je luxe hut met balkon. 

Dag 2

Accommodatie: President Cruise - Luxe hut met balkon (VP)

Bezoek aan de houten Shibaozhai-tempel

Vroeg in de ochtend legt het cruiseschip aan bij Fengdu. Wie wil kan mee met een optionele excursie naar de Stad van de Geesten: Fengdu. Dit is een complex van tempels en kloosters aan de oevers van de Yangtze, gewijd aan het hiernamaals. Je kunt ook kiezen voor een optionele excursie naar het Relocation Village, waar inwoners van dorpen die door de dam onder water kwamen te staan heen zijn verhuisd. Óf voor een optionele excursie naar het Folk Culture Park in Xiao Guan Shan. (optionele excursies zijn niet inbegrepen). In de loop van de ochtend vaar je weer verder stroomafwaarts, en tegen het eind van de middag maak je een excursie (inbegrepen) naar de geheel uit hout opgetrokken tempel van Shibaozhai. Na afloop is er aan boord een welkomstdiner.

Dag 3

Accommodatie: President Cruise - Luxe hut met balkon (VP)

Met een klein bootje door de Shennongkloof

Wederom vroeg in de ochtend legt het cruiseschip aan bij Baidi City. Wie wil kan mee met een optionele excursie (niet inbegrepen) naar het tempelcomplex aldaar. Sinds de bouw van de Drieklovendam is het waterpeil inmiddels zo hoog dat het complex geheel door water omringd is. Later die ochtend vaar je verder door het landschappelijk mooiste deel van de cruise, door de Qutangkloof en de Wukloof. Bij Shennong ga je van boord voor een prachtige tocht in kleine bootjes over de Shennong zijrivier (inbegrepen). 's Avonds geniet je van een afscheidsdiner aan boord.

Dag 4

Van boord in Maoping en naar de Drieklovendam

Na een vroeg ontbijt ga je in Maoping, het eindpunt van de cruise, met je bagage van boord. Per bus maak je dan nog een excursie naar de reusachtige Drieklovendam (inbegrepen). Na afloop word je per bus naar de Three Gorges Center Cruise Terminal in de stad Yichang gebracht. Hier eindigt deze tour.

Vanuit Yichang kun je per trein of vliegtuig naar verschillende Chinese steden reizen. Wij adviseren je graag!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.